Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari/a amb id: 42

Produccions 2016

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Els McGregor Teatre (Catalunya)

Després de l'èxit obtingut, 'RÒMUL, EL GRAN' torna al Teatre Tantarantana quatre únics dies.   

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Mariona Casanovas i Emili Cuenca (Catalunya)

 

Paraules d'avui és una selecció d'alguns dels articles recollits a Un pensament de sal, un pessic de pebre que agrupa la totalitat d'articles que Roig va escriure al diari Avui fins pocs dies abans de morir.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Titelles Sebastià Vergès (Catalunya)

Veure la humanitat que entranyen els personatges principals i potenciar el valor de la superació personal per tal de d'aconseguir fer realitat allò que hom desitja. Aquesta obra és una adaptació per a titelles del conegut conte popular, en una versió actualitzada i divertida en què sempre es busca la complicitat i la participació del públic.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

VI CICLE DE COMPANYIES EN XARXA 
Teatro del Astillero 
(Com. de Madrid)

La colonia de piorners humans a Mart pateix la cruel dictadura dels bessos Hynkel i Napalona, que volen imposar una nova religió: el Capitalisme. Dos valents marcians fugen del planeta amb la missió d'entregar un missatge de socors als seus germans terrestres, camuflant-se a  la Terra coma gestors culturals.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vl CICLE DE COMPANYIES EN XARXA
Sudhum Teatro  (Com. de Madrid)

Basat en la vida i obra d'Elmyr de Hory, que va trobar el seu lloc dins de la història de l'art com el falsificador més gran de quadres del Segle XX, tan bo va ser el seu treball que fins i tot va aconseguir enganyar al propi Pablo Picasso.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vl CICLE DE COMPANYIES EN XARXA 
Producciones Viridiana 
(Aragó)

Crònica de la retirada d'un fet gairebé oblidat de la història d'Espanya: En 1939, mig milió de persones van cauar la frontera francesa a través dels Pirineus. Una ficció creada amb multitut de cròniques i testimonis reals.

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Forani Teatre (Catalunya)

Benvenuto alla Pizzeria Allegretto! Una divertida història amb olor de pizza on veurem com Valentina fa realitat el seu somni i descobreix l'alegria de viure. Un espectacle que valora la confiança en un mateix i a aprendre a fer les coses amb alegria i il·lusió.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

El Vol del Pollastre (Catalunya)

Et planto és una comèdia d'amor botànic estrenada al festival Temporada Alta 2015 per part de la jove companyia El Vol del Pollastre, i de la seva directora, Clàudia Cedó guanyadora de la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia del festival Temporada Alta i premi Butaca al millor text teatral per Tortugues.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. La Cósmica (Catalunya)

 

¿Quants de nosaltres no hem maquillat alguna vegada la nostra realitat per fer-la més suportable? Quins són els cosmètics que oculten les nostres ferides més profundes? "Achicorias" és una història cosmètica que mostra la nuesa i el dolor de la pell humana.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22                     Logo png ciclo                                                                                              

 KOHLHAAS,  
Una discussió festiva sobre la idea de revolució
Companyia Ignífuga
 (Catalunya)

La Companyia Ignífuga (Fam oculta, La norma de l'extinció) inauguren el Cicló amb un espectacle que es planteja de forma festiva la idea de la revolució amb una posada en escena que combina teatre i realització audiovisual en directe.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. Quatrelements (Catalunya)

 

A través de l'humor, números musicals, màgia, ventriloquia i, fins i tot, escapisme, cinc de les dones més criminalitzades d'aquesta societat configuren el Cabaret Diabòlic, presentat per la pecadora més carismàtica de la Història de la Humanitat: Eva.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Cia. Jordi Font (Catalunya)

Coneix 'La República dels contes' on tot és possible. Sabem d'un lloc que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia i llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Woyzeck Teatre (Catalunya)

 

Una comèdia negra amb rerefons de crítica social. A L'Era dels Rew trobem quatre joves estudiants amb diferents maneres d'enfrontar-se a la vida. Tot i ser diferents, tenen una cosa en comú: estan farts de la vida en sí mateixa i de la societat en la que els hi ha tocat viure: Volen netejar el planeta.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo                                                                                               

Dara (Catalunya)

Què porta una persona normal a decidir anar a Mart per no tornar mai més? Com ho viuen els seus amics? I la seva família? I la seva parella? Per què algú pot voler marxar per no tornar mai més? Mars Joan parteix d'un fet real: El projecte Mars One, que planeja l'establiment d'una colònia humana a Mart al 2026 finançat en part amb un reality show.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. La Ida (Catalunya)


La creació d'aquesta obra neix d'una pregunta: com reaccionaries si un dia et trobes amb un pare que fa més de 20 anys que no veus i que viu al carrer? Una comèdia negra sobre com de maldestres podem arribar a ser en l'intent d'estimar-nos.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Cia. Sabanni (Catalunya)

El pallasso sempre fa riure, això ja ho sabem. Però i si a més de fer-nos un tip de riure, aprenguéssim el valor de l'amistat, la solidaritat, la lluita per allò que desitges, l'amor pels animals i el treball en equip? No trobeu que seria màgic?

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. Joan Far (Catalunya)

 

'La Ment Incansable' ens recita: la Vida, la Mort, l´Amor, la Naturalesa, la condició Humana...El públic serà convidat a endinsar-se en el món de la ment incansable amb el so de les paraules i les imatges que suggereixen els poemes emocionant al receptor.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

de DONALD MARGULIES

R.L & L'Específica

 

Una prestigiosa escriptora de contes curts i professora universitària, rep al seu apartament a una alumna que l'ha escollit com a tutora. La professora va deixant que la seva alumna penetri poc a poc en el seu món i vida íntima, establint-se una relació personal i professional de dependència mútua.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Companyia de Dansa Williams Castro (Catalunya)

 

La Companyia de Dansa Williams Castro aposta per un tipus de moviment contemporani sense renunciar a certa influència del neoclàssic. A través d'un treball tècnic i depurat busquem la coherència d'estètica, plasticitat i bellesa.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Col·lectiu La Santa (Catalunya)

 

Una mare i una filla tornant a casa després del desastre. Historia de mi huida parla de la família, la por i l'acte d'amor que cal fer per atrevir-nos a mirar els nostres propis secrets.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Animamundi Teatre (Catalunya)

Una història representada amb ombres xineses, plena de música i de llum. Un conte que, mitjançant les imatges màgiques de les ombres i un llenguatge senzill i poètic, ens diu que, demostrant i transmetent afecte i estimació, podem il.luminar-nos els uns als altres.

icon adults ADULTS - BAIXOS22                     Logo png ciclo                                                                                              

Cia Casa Real (Catalunya)

Fàcils, divertides i fins i tot relativament viables per posar en pràctica durant el congrès del Fons Monetari Internacional.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

PI(E)CE - Taller TantaJove (Catalunya)

Li diuen mar (Primer Moviment) és una peça escènica que és resultat d'un intens treball de vuit mesos amb adolescents i gent gran produït pel Teatre Tantarantana dins del projecte Tantajove.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22                  Logo png ciclo                                                                                               

La Calòrica (Catalunya)

Aparicions, transplantaments de cor i miracles. Una història sobre els visionaris i la fe.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Teatre dels Argonautes (Catalunya)

 

MDA - Laboratorio Medeas aposta per revalorar la paraula dins el teatre, atrapant l'espectador i fent-lo reflexionar sobre les circumstàncies humanes, en particular sobre les contradiccions i passions humanes.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. teatral PERESTROIKA-A-TAK (Catalunya)

 

Dues dones de contextos oposats i que a més en principi haurien de ser rivals troben la manera de cooperar a partir de veure's a sí mateixes reflectides en l'altra.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Locos por la magia (Catalunya)

Mocadors, globus i cartes es combinen magistralment amb elements sorpresa per omplir la sala amb un Arc de Sant Martí màgic. Un espectacle original de màgia on petits i grans participen de la il·lusió ajudant al mag per a què tots els experiments es resolguin amb èxit.

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Cia Solfasirc (Catalunya)

Sortia de la dutxa i m'he trobat convidats al menjador de casa. Com és que heu arribat tan d'hora? Així que m'he vist obligat a vestir-me de manera inversemblant: sobre l'estenedor i entre pinces. Un cop arreglat i ben elegant, he decidit convertir al públic en orquestra. Jo seré el director! Que me'n dieu? Esteu preparats per veure allò impossible?

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. teatral PERESTROIKA-A-TAK

 

Ayer y hoy és una sessió doble formada per dues peces breus: Ayer, d'Helena Tornero i El caso de las petúnias pisoteadas de Tenesse Williams.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vagas y Maleantas (Catalunya)

 

"Serán declaradas vagas y maleantas todas las que de cualquier manera perturbaren con su conducta la paz social o pusieran en peligro la tranquilidad pública"

 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos