Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

Formació

ASSAJAR TEEN EDITION 

És una activitat pensada per a joves de 14 a 18 anys que vol apropar l'art del teatre a un públic adolescent sovint "obligat" a assistir a espectacles que no l'interessen. Incentiva la creativitat genuïna i espontània de l'individu. Ofereix un espai d'expressió a la veu més jove, assegurant-los una zona de confiança. Fomenta el treball en equip, la creació col·lectiva. En definitiva divertir creant un espectacle que fem entre tots, tocant les tecles de dramatúrgia, interpretació, disseny, música i fotografia/realització. És una lectura dramatitzada, un concert i una jam session entre música i paraules. És un espai de trobada amb nosaltres mateixos i amb els altres. És una festa. És un espai de creació molt lliure on cada individu pot participar en la mesura que vulgui, en cadascú dels apartats, en cap o en tots. Amb la complicitat de Cia Casa Real. 


 

ASSALTEM L'ESCENARI

Ofereix diversos tallers per tal de facilitar l'accés dels joves, interessats en el teatre com a professió, als escenaris professionals i establir així un vincle entre el teatre i les noves generacions d'actors. Es tracten temes que ocupen, i sovint preocupen, els adolescents d'avui: el sexe, els somnis vitals, la relació amb els pares, les confessions inconfessables, l'educació, la gelosia, l'amor, la incertesa i un llarg etcètera. El resultat d´aquests tallers es presenta en funcions obertes al públic a la sala Àtic22. Amb la complicitat de Mireia Gubianas, Irene Hernández i Davo Marín.

 
 
  

HOLA TEATRE

Agrupa una sèrie de tallers per diferents edats que permeti als joves descobrir el teatre, gaudir-lo i fer-se´l seu. Amb la complicitat de Dara.

 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos